Vascsepp

Dr. Köntös Vascsepp a vashiány otthoni megelőzésére és kezelésére.

A készítmény Vas-Fulvát komplex formában tartalmaz két vegyértékű vasat, azaz vas(II) iont. A vas ezen redukált formája segíthet a vashiány enyhítésében. Speciális formájának köszönhetően nincs szükség C vitamin beviteléhez ahhoz, hogy összetevői hasznosulni tudjanak.

OGYEI notifikációs szám: 21973/2019

Tájékoztató letöltése

4 700 Ft

Balance csepp

A Dr. Köntös Balance Nyomelem Komplex újdonság az étrend-kiegészítők piacán, mely az ásványi anyag és nyomelem pótlását hivatott ellátni. Szerves, komplex fulvát formában tartalmazza a szervezet optimális működéséhez elengedhetetlen kiegészítőket, ezzel segítve szervezetünk egyensúlyi állapotát kialakítani, mely alapja az immunrendszer működésének. Speciális formájának köszönhetően nincs szükség C vitamin beviteléhez ahhoz, hogy hasznosulni tudjanak összetevői. B vitamin nélküli készítmény, nincs étvágyfokozó hatása!

A termék tartalmaz cinket, rezet, mangánt, krómot, vanádiumot, szelént.

OGYEI notifikációs szám: 22100/2019

Tájékoztató letöltése

4 700 Ft

Jódcsepp

Dr. Köntös Jódcsepp a jódhiány otthoni kezelésére.

A készítmény Jód-Fulvát komplex formában tartalmaz elemi jódot. Egy speciális magyar eljárásnak köszönhetően vízoldhatóvá tettük a jódot, így téve hatékonnyá a jódpótlást!

OGYEI notifikációs szám: 21564/20129

4 700 Ft

Jód Csomag

Dr. Köntös otthoni jódhiány gyorsteszt és Jódcsepp.

Megelőzés és jódpótlás egy kézből. Tesztelje jódszintjét a kúra megkezdése előtt, majd ellenőrizze a javulást 30 nappal később.

6 900 Ft

Krómcsepp

Dr. Köntös Krómcsepp a krómhiány otthoni megelőzésére és kezelésére. Amely szerves, vízoldható, komplex formában tartalmazza a szervezet számára szükséges króm (III) iont.

A króm egy alapvető nyomelem, mely fokozza az inzulinműködést, valamint befolyásolja a szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcserét.

A krómhiány jelei lehetnek:

  • Gyakori éhségérzet
  • Édes ízek utáni sóvárgás
  • Magas koleszterin- és trigliceridszint
  • Hangulat-ingadozások
  • Fáradtság, kimerültség
  • Magas vércukorszint

OGYÉI notifikációs szám: 22944/2019

Tájékoztató letöltése

4 700 Ft